tisdag 28 februari 2017

Maria

Idag säger vi grattis till alla som lystrar till namnet MARIA. Själv firade jag dagen genom att bjuda mina arbetskamrater på Semletårta. Som den sanna kontorsråtta jag är så pysslar jag om mina medarbetare ibland. Alltid uppskattat.  När mitt hjärta sedan kom hem, hade han en vacker blomsterkvast med sig.
Trevligt med en överraskning.
Nu är det natti natti och jag hoppas att ni alla med namnet Maria, haft en fin dag.

måndag 27 februari 2017

Måndagsmode

Måndag och känner mig både utvilad och på gång. Då vi har lovvecka här så kommer antalet jobbmöten vara starkt reducerat. Vilket ger mig mycket tid för utvecklingsarbete. Vilket verkligen behövs.
Så känner mig peppad på ny vecka.
Kände mig lite busig i minnya tröja från Desigual. Jag gillar den.
Hoppas ni alla får en fin vecka.

söndag 26 februari 2017

Söndag och beskännelse

Söndag, tangenterna glöder under mina fingrar. Inte för att jag skriver så intensivt på bloggen utan för att jag arbetar intensivt både med mitt ordinarie arbete och med mitt uppdrag i nätverket.
Sista tiden har det varit så mycket arbete, roligt men mycket. Dessutom har det varit massa aktiviteter inbokade rent privat.

Så tiden har inte gått ihop för mig. Därför har jag legat lågt med bloggen. Det är mitt fritidsintresse och jag finner det så trevligt att skriva inlägg och ta lite bilder. Men när det varit så mycket nu har jag helt enkelt inte hunnit och när jag tänkt på det känt mig stressad. Så därför har jag legat lågt. Bloggen ska vara lustfylld för mig.

Nu vet ni och jag kommer snart att skriva min små inlägg igen. Kanske redan imorgon eller så dröjer det ett tag.

Hoppas ni alla har det bra och jag önskar er en fin fortsättning på söndagen.

Kramar

onsdag 15 februari 2017

Som jag hade tänkt

Gårkvällen blev precis som jag hade tänkt. Det är inte alltid man kan säga så.
När jag kom hem från mitt sena möte och träffade, mannen i mitt liv, som var hemma fortfarande lite halvsjuk så hade vi en så trevlig Valentines evening.

Vi kröp upp i soffan, tände ljus, plockade fram nötter, mörk choklad och så champagne. Vi satt där och pratade, läste lite texter som vi visade varandra och diskuterade kring. Pratade om vardagen i stort.


Så enkelt i våra myskläder men ändå så fint. Det kändes verkligen kärleksfullt. Som pricken över I hade min dotter lämnat en bukett rosor till mig innan hon for till sitt kvälls/nattjobb. Gott gjorde det i mammahjärtat!

Känner mig lycklig över årets <3 ALLA HJÄRTANS DAG <3



tisdag 14 februari 2017

Ett hjärta till er alla



Idag skriver vi 14 februari, en dag när vi firar kärleken stort. Kärleken till vår älskade, våra föräldrar, våra barn och vänner. Viktigt att komma ihåg att vi ska visa varandra kärlek och ömhet alla dagar på året inte spara allt till en enda dag.

Om vi bara kommer ihåg att vara kärleksfulla mot varandra så ofta vi kan tycker jag att vi kan kosta på oss något litet extra idag.

Själv ska jag arbeta ikväll till klockan åtta och mitt hjärta är sjuk och min älskade dotter ska arbeta så det blir inga stora ovationer hos oss. Men ikväll när jag kommer hem ska vi krypa upp i soffan och njuta av lite kyld champagne. Lite guldkant, det blir fint.

Har ni stora eller små planer för denna dag? Eller låter ni den enbart passera? Allt är helt ok.

Nu sänder jag er alla en stor och hjärtlig kram!

fredag 10 februari 2017

Trevlig helg

Har haft en trevlig början på helgen i en av mina favoritstäder på jorden. Stockholm. Nu dags att sova sedan fortsätter vi med att njuta i denna stad.
Trevlig helg!

fredag 3 februari 2017

Blev fantastiskt

Onsdagskvällens lanseringsfest blev inte bara bra, den blev fantastisk. Operaterassen var, som alltid, en trevlig plats med underbar utsikt över det kungliga slottet, att vara på.


Det bjöds på en god buffé och god dryck därtill. När väl det nya namnet var inskålat så fick vi njuta av fartig underhållning av Stage4You. Hela salen med 75 gäster stod upp och klappade händerna och dansade loss.



Är man assistent på ledningsnivå då är man ofta ensam i sitt yrke på sin arbetsplats då är ett nätverk så viktigt att ha. En grupp av människor som har samma situation och som man kan dryfta olika frågor med. IMA, är så bra därför att det håller så hög kvalitet på alla sammankomster. Det är inte enbart en social klubb, utan förser sina medlemmar med massa matnyttig kunskap. Genom föredrag och stuidebesök, mentorprogram med mera.

I onsdags var det fest, men den var genomförd av medlemmar i styrelsen som på ett proffsigt sätt, utöver sitt dagliga arbete, hade arbetat fram allt. Jag är mycket stolt att vara ordförande tillsammans med detta kompetenta gäng.

Välkommen IMA!
 

Alla skulle glittra denna kväll.
Tyvärr syns det inte att hela klänningen
var guldglittrig


Känner du någon som har ett liknande arbete som jag, coordinerar livet för ledningen på ett företag, så tipsa dem om IMA. Vi är många men kan alltid bli fler. Det är bara att kontakta mig. :)

Nu önskar jag er alla en toppenfin helg!


onsdag 1 februari 2017

Ingen vanlig onsdag




Idag är det ingen vanlig onsdag i mitt liv. Idag är det DEN ONSDAGEN! Är ordförande för nätverket EUMA (European Management Assistants) i Sverige, vilket jag säkert skrivit om tidigare. Kan liksom inte låta bli, det är min "baby". Ikväll byter EUMA namn till IMA (Internation Management Assistants). Vilket vi ska fira in ordentligt.

Det är inte enbart ett namnbyte, utan vi sjösätter även vårt nya varumärke och vi lämnar gränserna runt Europa och går ut i världen. Ett stort kliv mot något större. Vi har många kollegor utanför Europa som vill vara med i vår organisation och nu öppnas möjligheten. Stora förändringar sker i vårt yrke, bland annat genom digitaliseringen. När förändringens vindar blåser är ett nätverk i framkant något att luta sig mot. Ett nätverk som förser medlemmarna med det senaste trenderna inom bland annat administration och teknik.

Så ikväll går vi från beige till blå och från Europa till VÄRLDEN! Jag finns på plats på Operaterrassen i Stockholm och skålar in den nya tiden tillsammans med alla härliga och framsynta medlemmar.